Jjep, nyt kävi sellainen juttu että Screengrasp tilttasi kesken kuvien oton, eli tähän osaan tulee tasan yksi kuva. Olin suunnitellut kaiken mitä kirjoittaisin tähän, mutta ilman kuvia siitä ei tule mitään, eli tämä on vain pelkkä tylsä tiivistys kaikesta mitä tapahtui.

Eli siis, Boris muutti tontille tuoden mukanaan 15 000 simoleonia. Boriksen repusta löytyi piano, se halvempi poreamme, halvin hella, pelipöytä ja jotain krääsää. Noista pidettiin vain piano ja poreamme, muut myytiin.

Rahoilla rakennettiin uusi talo, johon sisältyi olohuone, keittiö/ruokailutila ja makuuhuone. Gabriellen vanhaa mökkiä ei purettu, vaan se saa toimittaa kylpyhuoneen virkaa. Poreamme piilotettiin mökkeröön turvaan ohikulkevien katseilta.

Pihalle rakennettiin myös pieni paikka hääkaarelle. Hääkaaren ympärille istutettiin pari kasvia ja ruusupensaita.

Aamulla Gabriellen herättyä häntä odotti yllätys. Boris oli kutsunut paikalle joukon heidän ystäviään ja johdattelikin nyt koko porukan yön aikana salaperäisesti rakentuneeseen. Kaksikko meni naimisiin. Illalla tulikin sitten aika viettää hääyö, jota tosin olikin salaa harjoiteltu poreammeessa.

Seuraavana päivänä Gabrielle tunsi itsensä niin väsyneeksi, ettei pystynyt lähtemään töihin. Boris sen sijaan, jolle oli hankittu paikka peliuralta lähti töihin ja jätti tuoreen vaimonsa yksin kotiin.

Pian kävikin ilmi, että Gabrielle oli kuin olikin raskaana. Raskausaika ei sujunut hyvin, Gabrielle oli niin väsynyt että pelkkä syöminen ja vessassa käynti kuluttivat kaiken energian ja sen seurauksena Gabrielle joutui kaatumaan sänkyyn melko pian herättyään.

akielleosa3.jpg

Pian koitti synnytyksen aika. Boriksen kuorsatessa vieressä Gabrielle kiljui täyttä kurkkua. "AAAH! Boris, auta! Se syntyy!"

Onko suvun ensimmäinen lapsi tyttö vai poika? Se selviää seuraavassa osassa.

~osan 3 loppu~

Jjep, siihen se sitten loppui. Kommenttiahan saa antaa jos niin tahtoo. Toivon vaan, että saisin seuraavaan osaan ne kuvat...